Email:sales@qeedon.com Запаля промишленост Limited

Запаля промишленост Limited

Продуктова категория
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Мобилен:+86 13418936126
Тел:+ 86-755-23776393
Електронна поща:Sales@qeedon.com

Добави:No.401 сграда А, Xinmao индустриален парк, Huanguan юг, Longhua, Шенжен, Китай
Пощенски код:518110

Светлините на Halo след BMW Angel Eyes

BMW ангелските очи знаят също като халос. Те са въведени през 2000 г. от BMW и скоро стават популярни в автомобилната индустрия. Ореолът прави превозните средства да изпъкват и да подобряват предния край на автомобила.


Понастоящем автомобилните резервни части могат да се променят цветовете на ангела BMW с APP. Потребителите могат да контролират ореола на телефона, да променят стила на снимане, да променят цвета си и други.


Характеристиката на очите на BMW ангел беше широко приложена към осветлението на автомобилите в автомобилната индустрия за следпродажбени услуги. Сега можем да видим, промяната на цвета на Jeep светлините на светлината, светлината на Ford за заснемане на фаровете, на очилата на Chevrolet и други. Те са изградени със същите LED контролери като очите на BMW ангел.

Характеристиките на тези халоти, променящи цвета на текущия пазар, са много по-невероятни от очите на BMW ангел. Апликацията на APP има много игриви функции. Например, синхронизация на музика, синхронизация на скоростта, синхронизация на глас, избор на цвят на живо и др.

VEHICLERGB е професионалист в автомобилната осветителна индустрия. Ние произвеждаме и проектираме автомобилно интелигентно осветление и LED контролер.

Прочетете повече за нашия LED контролер ...

Авторско право © запаля индустрия компания. Всички права запазени.
QR Code